Om os

Jeg fik ideen til Hesten I Centrum da jeg syntes at der manglede et hesteevent hvor der var  forskellige og anderledes indslag om heste. Noget man ikke har set mange gange før. Jeg er så heldig at have et stærkt team af hesteeksperter i ryggen der støtter op og brænder ligeså meget for dette event som jeg selv gør. Det vil være den nærver, iver efter at lære fra sig, og kærligheden til heste der vil gøre hesten i Centrum til noget helt specielt.

Eventet bliver holdt i Cirkusland I Slagelse, så de forskellige clinics vil være i manegen som er 14 meter i diameter. Dette giver publikum mulighed for at være med helt tæt på. Desuden  gives der en unik mulighed for at opleve Cirkus bag kulisserne.

Hesten i Centrum har fokus på at formidle information om hestevenlig træning og god horsemanship. Derudover lægger vi vægt på at have det bedste med fra de forskellige discipliner og vil fremme folks interesse indefor en disciplin de måske ikke kender så meget til.

Vi arbejder på at lave et hyggeligt og afslappet event hvor man kan nyde en dejlig dag med familie og venner og samtidig lære en masse nyt  om heste, nyde noget god mad og deltage i nogle sjove konkurrencer. Vi har samlet nogle  af de bedste fagfolk i deres fag til eventet og vi glæder os til at se jer alle til et fantastisk hyggeligt arrangement

De bedste hilsner fra

Charmaine Berdino