Udstillerliste ved Hesten i Centrum 2018

TOP REITER

Velkommen til TOP REITER Danmark. Her finder du kun udstyr i TOP kvalitet til dig og din hest.
Vi har valgt at sælge top kvalitet til dig og din islænder, så derfor har vi valgt at koncentrerer os om TOP REITER´s produkter. 
Derudover kan du finde enkelte andre kvalitetsprodukter til dig og din hest.
Vi kommer meget gerne ud med vores udvalg af sadler, så du kan prøve den på din hest eller du er velkommen til at komme her på vores ridebane.
Hvis du ikke finder det du søger, er du altid meget velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. 
Du vil altid blive mødt med et smil og vi lover dig altid god service.

klassisk-dressur.dk

Klassisk-dressur.dk forhandler kvalitets rideudstyr fra Spanien og Portugal, samt alt til bidløs ridning. 

Kathrine Dybdahl

Mit navn er Kathrine Dybdahl og jeg er uddannet human- og hestefysioterapeut.

Mine behandlinger er aldrig ens, da det enkelte individ sætters dagsorden for behandlingen. Mange skader, traumer, dårlige vaner, livsstil kan påvirke kroppen, og vi har hver en historie der skal tages hånd om.

Mit fokus er helheder. Jeg arbejder med hele kroppen uanset om det er mennesker og heste, og jeg ønsker at finde årsagen til problemet i stedet for at symptom behandle.

I mine behandlinger benytter jeg osteopatiske teknikker, kranio-sakral-terapi og DNS som er træningsøvelser med fokus på stabiliteten i kroppen.

Kom forbi standen, som jeg har sammen med Camilla Nielsen fagsadelmageren. Her vil det være muligt at prøve sadlerne og få gode råd til sadelvalg ift. din krop. Derudover er det muligt at prøve 20 min kranio-sakral-terapi.

Sadelmager Camilla Nielsen

Fagsadelmageren Camilla Nielsen, uddannet på Sadelmakeriskolan i Tärnsjö, Sverige arbejder på hele Sjælland og Fyn.
Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvor hestens muskulære balance og gangarter er en fast del af sadeltilpasningen. Der arbejdes med alle typer af sadler og tænkes også på rytterens opstilling samt eventuelle konformatoriske eller fysiologiske problemer ved hest eller rytter.
Kom gerne forbi til en snak omkring sadler og se udvalget af nogle af sadlerne Fagsadelmageren fører.
Prøv også at sidde
i en sadel med Flair Luftpude systemet og mærk hvordan det kan afhjælpe eventuelle rytterprobleme

Hesteviden

 

- Fysiurgisk Afbalancering & Hesteterapi

(Kranio Sakral Terapi, Bindevævteknikker, Massage, Equine Touch og mobilisering af led)

- Nordic Horse foder

- Urtefarm tilskud

- Absorbine plejeprodukter

Birgitte Kristensen

Nu er der heldigvis ikke så lang tid til vi ses igen på Messen Hesten i Centrum.
Jeg står med Telepati med heste på en stand. Du kan tage et billede med af din hest( det må gerne være på tlf.) og komme stille et spørgsmål 10 min 200 kr. Kom også fordi og sig hej og deltag i lodtrækningen om 30 min.telepati med din hest via. Telefonen. I år er vi flere til at tage imod dig, så du ikke skal vente på at få svar på dit spørgsmål..
 
Vi glæder os til at møde dig. 
 
Se mere om mig på www.birgittekristensen.com

Rytterbussen

Her har du mulighed for at købe en masse fedt udstyr til dig, din hest og hund.

www.rytterbussen.dk

.

 

Bjerg`s V/ Karina Bjerg

Sadelmageren,der forbinder hest og rytter


Vidste du at en dårligt tilpasset saddel fx kan begrænse din hests bevægelsesfrihed og skabe muskelskader ? Til gengæld kan en korrekt tilpasset saddel forbedre både din ridning og din hests trivsel og arbejdsglæde

 I mit arbejde som hestemassør oplevede jeg ofte hvor mange heste, der var påvirket af dårligt tilpassede sadler. Jeg besluttede derfor at uddanne mig til sadelmager på den anerkendte skole i Sverige, så jeg i mit videre arbejde kunne kombinere min viden om både hestens anatomi og den korrekt tilpassede saddel.

 Jeg har siden min afgang fra Skolen specialiseret mig i saddelmageri, og jeg arbejder både med hestens og rytterens anatomi. Jeg brænder for håndværket, den gode kvalitet og den korrekte sadel, der skaber trivsel for dig og din hest.

 Kom forbi min stand på HestiCentrum til en uforpligtende snak om sadel, udstyr, håndlavede specialeopgaver, tilpasning, damesadler, og de heste vi holder så meget af.  Jeg har taget en damesadel med på standen, som jeg glæder mig til at vise frem.

 Der vil i løbet af året ske en masse nyt og spændende i BJERG’S saddelmageri. Det kan du læse meget mere om på min facebook og i vores nyhedsbreve. Året første nyhed er DRIVE IN SADELSERVICE. Du booker tid i mit værksted, læsser hest og saddel i traileren, og jeg gennemgår din sadel og hest, og tilpasser sadlen med det samme. Du sparer tid og penge.

 Læs meget mere om mit arbejde og vores saddelmageri på, 
www.bjerg-s.com

CB Hestetræning

Undervisning i træning fra jorden, frihedsdressur og ridning uden udstyr.

Kom og hør nærmere om undervisning, kurser mm.

www.cb-hestetræning.dk 

Hippo-Logisk Træning

Her kan du købe Monty Roberts Dually grimer og DVD`er.

 

www.hippo-logisk.eu