Udstillerliste ved Hesten i Centrum 2018

TOP REITER

Velkommen til TOP REITER Danmark. Her finder du kun udstyr i TOP kvalitet til dig og din hest.
Vi har valgt at sælge top kvalitet til dig og din islænder, så derfor har vi valgt at koncentrerer os om TOP REITER´s produkter. 
Derudover kan du finde enkelte andre kvalitetsprodukter til dig og din hest.
Vi kommer meget gerne ud med vores udvalg af sadler, så du kan prøve den på din hest eller du er velkommen til at komme her på vores ridebane.
Hvis du ikke finder det du søger, er du altid meget velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. 
Du vil altid blive mødt med et smil og vi lover dig altid god service.

Flexi Sadler

Flexisadler er en lille enkeltmandsvirksomhed, der forhandler bomløse og fleksible sadler, spanske støvler, funktionelt rideudstyr og håndplukkede ting og sager, som jeg selv synes vil være lækkert at bruge.

"Min mission er at flere heste får en sadel, der passer, så de får tilstrækkelig god bevægelsesfrihed, og kan bruge kroppen rigtigt og dermed undgå skader - og hvor rytteren uden anstrengelse får en god opstilling og kan indvirke korrekt og med små signaler, så de får det bedste og nemmeste samarbejde med deres hest."

 

klassisk-dressur.dk

Klassisk-dressur.dk forhandler kvalitets rideudstyr fra Spanien og Portugal, samt alt til bidløs ridning. 

Hesteviden.dk

Mit navn er Freya Margry. Jeg er uddannet Fysiurgisk Hesteterapeut, "Godkendt Hesteterapuet" gennem vores brancheforening.

- Mit arbejde består i genopretning af heste efter skadespauser, forkert træning, fald, skævheder etc. ved hjælp af massage, kranio sakral terapi, mobilisering, Equine Touch samt laserterapi og genoptræning.

 

Herudover forhandler jeg urtetilskud fra Urtefarm samt foder fra Nordic Horse, og lægger stor vægt på grundigt rådgivning omkring den enkelte hest.

- På hjemmesiden www.hesteviden.dk kan kunder bestille direkte i shoppen, og vælge om de vil have varen tilsendt, afhente på adressen, eller leveret til stalddøren.

- Vi har chauffør tilknyttet, og leverer gratis på faste vareture over hele vest- samt midtsjælland.

 

Da jeg pt. er gravid og godt på vej på barsel (termin midt Januar), ligger fokus  i forbindelse med Hesten i Centrum på Nordic Horse produkterne. Og jeg kommer derfor ikke til at stå alene på standen, men har selskab af producenten samt deres produktudvikler og foderkonsulent, der er dyrlæge med speciale i hestefodring og ernæring.

Nordic Horse er et forholdsvis nyt mærke (2016), der lægger vægt på naturlige råvarer af høj kvalitet, samt så rawfood som muligt for at sikre størst mulig optagelighed.

- Du kan læse mere om selve mærket her: http://nordichorse.net/

 

Sadelmager Camilla Nielsen

Fagsadelmageren Camilla Nielsen, uddannet på Sadelmakeriskolan i Tärnsjö, Sverige arbejder på hele Sjælland og Fyn.
Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvor hestens muskulære balance og gangarter er en fast del af sadeltilpasningen. Der arbejdes med alle typer af sadler og tænkes også på rytterens opstilling samt eventuelle konformatoriske eller fysiologiske problemer ved hest eller rytter.
Kom gerne forbi til en snak omkring sadler og se udvalget af nogle af sadlerne Fagsadelmageren fører.
Prøv også at sidde
i en sadel med Flair Luftpude systemet og mærk hvordan det kan afhjælpe eventuelle rytterprobleme

Letridning.dk

 Letridning.dk har en centreret ridning instruktør Karin, som er hende der har oversat bogen på ny og fået den i handlen igen. Samtidig har hun en rytterskole i Hillerød hvor børn og voksne lærer alt omgang med heste samt indlæring osv.
Hun sælger ved siden af urtefarms produkter.

www.letridning.dk 

Rytterbussen

Her har du mulighed for at købe en masse fedt udstyr til dig, din hest og hund.

www.rytterbussen.dk

.

 

Birgitte Christensen -Clairvoyant kontakt med heste

Telepati med Dyr !!
Kom hen til standen og hør om hvordan du via Telepati med din Hest, kan komme til at udnytte dens potentialer endnu bedre. Du kan også bruge det til hvis der er noget du er i tvivl om. f.eks om trivsel, ride egenskaber mm. Det er bare et par eksempler det er muligt at stille spørgsmål om meget andet også.
 
Tag et billede med og kom og stil et spørgsmål om din hest. 10 min for 200 kr.

Kunddahl Graphic & Photography

Erik Kunddahl fra Kunddahl Graphic & Photography laver forskellige slags photoshoots, bl.a. med heste og deres ryttere. Kom og book et photoshoot med dig og din hest eller få inspiration af nogle af Eriks flotte billeder. 

Se mere på Kunddahl.com

Living Aloevera

Hej jeg hedder Anita Sørensen
jeg er forhandler af Forener living Aloe Vera produkter, det er nogle fantastiske produkter, som er baseret på den rene aloe Vera gel, det er produkter som kan bruges af hele familien også til hund,  kat og hest. Der kan nævnes gelly, heat lotion,  propolis creme, sæbe, shampoo og veterinary formula, til pels og sår pleje. Jeg kan præsentere  et bredt udvalg af vare.
Jeg  har gode tilbud at byde på.
 kik forbi min stand,og prøv disse fantastiske produkter.

Bjerg`s V/ Karina Bjerg

Sadelmageren,der forbinder hest og rytter


Vidste du at en dårligt tilpasset saddel fx kan begrænse din hests bevægelsesfrihed og skabe muskelskader ? Til gengæld kan en korrekt tilpasset saddel forbedre både din ridning og din hests trivsel og arbejdsglæde

 I mit arbejde som hestemassør oplevede jeg ofte hvor mange heste, der var påvirket af dårligt tilpassede sadler. Jeg besluttede derfor at uddanne mig til sadelmager på den anerkendte skole i Sverige, så jeg i mit videre arbejde kunne kombinere min viden om både hestens anatomi og den korrekt tilpassede saddel.

 Jeg har siden min afgang fra Skolen specialiseret mig i saddelmageri, og jeg arbejder både med hestens og rytterens anatomi. Jeg brænder for håndværket, den gode kvalitet og den korrekte sadel, der skaber trivsel for dig og din hest.

 Kom forbi min stand på HestiCentrum til en uforpligtende snak om sadel, udstyr, håndlavede specialeopgaver, tilpasning, damesadler, og de heste vi holder så meget af.  Jeg har taget en damesadel med på standen, som jeg glæder mig til at vise frem.

 Der vil i løbet af året ske en masse nyt og spændende i BJERG’S saddelmageri. Det kan du læse meget mere om på min facebook og i vores nyhedsbreve. Året første nyhed er DRIVE IN SADELSERVICE. Du booker tid i mit værksted, læsser hest og saddel i traileren, og jeg gennemgår din sadel og hest, og tilpasser sadlen med det samme. Du sparer tid og penge.

 Læs meget mere om mit arbejde og vores saddelmageri på, 
www.bjerg-s.com

Lifewave

Annette Hammerich vil stå klar ved standen til at give dig et indblik i hvordan de fantastiske Lifewave plastre virker. 

Cavaleros Denmark

Cavaleros Denmark er et nyt innovativt firma som designer og producerer sine egne ridebukser og trenser. Vores ridebukser er med helt nye funktioner, som bla. indbygget lændebælte som hjælper og skåner din ryg.
 
 
Vores trenser er alle med memoryskum som aflaster nervetrykninger. Vi tager gerne ud og laver trenseprøvninger på sjælland. Det er ganske gratis.

CB Hestetræning

Undervisning i træning fra jorden, frihedsdressur og ridning uden udstyr.

Kom og hør nærmere om undervisning, kurser mm.

www.cb-hestetræning.dk 

Hippo-Logisk Træning

Her kan du købe Monty Roberts Dually grimer og DVD`er.

 

www.hippo-logisk.eu