Clinics & Foredrag


Jeg kan bookes til at komme ud og lave en clinic eller et foredrag. Foredraget varer ca. 2 timer. Jeg vil fortælle om mit liv med heste, hvordan jeg fik interessen for frihedsdressur og ikke mindst hvordan jeg træner mine heste til det. Jeg vil give tips og tricks til hvordan du kan komme godt igang med selv at træne din hest til at lave frihedsdressur på en legende let måde. Der vil vises billeder og video undervejs.

Jeg kan også bookes til at lave en clinic på ca. 30 min. Her vil jeg alt efter ønske vise træning af f.eks. frihedsdressur, ridning uden udstyr eller tricks. Fælles for emnerne er at jeg vil vise diverse øvelser på min hest og forklarer hvordan jeg træner dem, samt hvorfor det er vigtigt at træne dem.

home_bar2_pic5ahome_bar2_pic5b

Udfyld kontaktformularen
så kontakter jeg dig.


  • Karina Nørager Modeweg-Hansen
   Tak for en super event i dag. Jeg elsker din måde at træne dine heste på. Vi er kommet hjem mange oplevelser rigere.
   Karina Nørager Modeweg-Hansen
  • Cava Ejstrup
   "Særdeles kompetent underviser der udtrykker sig klart og tydeligt, ikke mister tålmodigheden og møder alle med et smil. Ikke sidste gang jeg har deltaget i et af Charmaine Berdinos kurser. Klart anbefalelsesværdigt."
   Cava Ejstrup
  • Finn Holmstrand
   "Charmaine omgang med heste og andre dyr er fantastisk. Det lyser ud af hende hvor meget hun elsker at arbejde med heste."
   Finn Holmstrand
  • Gitte Sabroe
   "Jeg er bare så begejstret for den måde Charmaine omgåes og træner sine skønne heste på. Og jeg får altid nye input til min egen træning med hjem."
   Gitte Sabroe
  HIC Event 2020