Kurser


Kurser er en god måde at få koncentreret undervisning på da det strækker sig over flere timer. Du har ligeledes mulighed for at se andre ryttere og deres heste på banen, og kan derfra også lære en masse ved at se hvor forskelligt heste reagerer på øvelser og omgivelser. Kurserne henvender sig både til dig der lige er startet med at træne frihedsdressur/tricks og til dig som er øvet. Der vil også være mulighed for undervisning i ridning med cordeo.

Man får 2 x undervisning hvor der undervises efter den enkelte ekvipages ønsker og niveau. Der undervises 2 og 2 sammen eller enkeltvis.

På kurset gennemgår vi bla. temaerne :
- Brug af kropssprog og kommunikation mellem hest og menneske.
- Problemstilling og løsning ved træningen af løsarbejde og tricks.
- Motivation. Hvordan motiverer vi vores hest i træningen?

home_bar2_pic5ahome_bar2_pic5b

Når jeg træner mine heste bruger jeg positiv forstærkning i form af godbidder. Som med alt andet træning er det vigtigt at timingen er på plads så man opnår den ønskede effekt og undgår at få heste som har mulen i lommen på os hele tiden. Det er vigtigt at hestene ikke tigger og kun får godbidderne når vi syntes de har været ekstra dygtige. I min basis træning, altså ABC træningen bruger jeg kun godbidder ved indlæringen. Når hesten kan øvelserne får de ikke godbidder for det mere da det er en del af deres grundtræning og generel opdragelse.

Jeg bruger også både stemmekommandoer,mit kropssprog og tegn med pisken, da jeg på den måde har flere signaler for samme øvelse så det hjælper hestene til at forstå opgaven bedre.

Det vigtigste for mig i min træning er at mine heste er glade og gerne vil samarbejde med mig. Så jeg varierer min træning meget og laver forskellige øvelser med dem så det ikke bare bliver det samme, men så de bliver udfordret både fysisk og mentalt.

hvis du gerne vil lære mere om min undervisning, eller hvis du vil booke en undervisning eller show, så kan du nemt kontakte mig, og lave en aftale..


Praktisk info


Jeg tilbyder kurser indenfor tricktræning, frihedsdressur og ridning med cordeo eller helt uden udstyr.

Det er også muligt at lave et kombi-kursus hvor vi kombinerer feks. Tricks og frihedsdressur.

Et kursus varer fra kl. 10-16.00 Der bliver undervist 2 ekvipager af gangen. Der vil være fælles frokostpause. Jeg fortæller teori undervejs i kurset og der vil være mulighed for at stille spørgsmål så man får svar på de ting man gerne vil.

Undervisningen er individuel efter ekvipagens ønsker og niveau.


Priser


Deltager med hest 850 kr.

Tilskuer 250 kr.

Minimum 5 deltager med hest og maksimum 8.

Prisen er eksklusiv transport.

Udfyld kontaktformularen
så kontakter jeg dig.

 • Karina Nørager Modeweg-Hansen
  Tak for en super event i dag. Jeg elsker din måde at træne dine heste på. Vi er kommet hjem mange oplevelser rigere.
  Karina Nørager Modeweg-Hansen
 • Cava Ejstrup
  "Særdeles kompetent underviser der udtrykker sig klart og tydeligt, ikke mister tålmodigheden og møder alle med et smil. Ikke sidste gang jeg har deltaget i et af Charmaine Berdinos kurser. Klart anbefalelsesværdigt."
  Cava Ejstrup
 • Finn Holmstrand
  "Charmaine omgang med heste og andre dyr er fantastisk. Det lyser ud af hende hvor meget hun elsker at arbejde med heste."
  Finn Holmstrand
 • Gitte Sabroe
  "Jeg er bare så begejstret for den måde Charmaine omgåes og træner sine skønne heste på. Og jeg får altid nye input til min egen træning med hjem."
  Gitte Sabroe
HIC Event 2020