Hvorfor er et kursus en god ide for dig?


Kurser er en god måde at få koncentreret undervisning på da det strækker sig over flere timer. Du har ligeledes mulighed for at se andre ryttere og deres heste på banen, og kan derfra også lære en masse ved at se hvor forskelligt heste reagerer på øvelser og omgivelser. Kurserne henvender sig både til dig der lige er startet med at træne frihedsdressur/tricks og til dig som er øvet. Der vil også være mulighed for undervisning i ridning med cordeo.

Når jeg træner mine heste bruger jeg positiv forstærkning i form af godbidder. Som med alt andet træning er det vigtigt at timingen er på plads så man opnår den ønskede effekt og undgår at få heste som har mulen i lommen på os hele tiden. Det er vigtigt at hestene ikke tigger og kun får godbidderne når vi syntes de har været ekstra dygtige. I min basis træning, altså ABC træningen bruger jeg kun godbidder ved indlæringen. Når hesten kan øvelserne får de ikke godbidder for det mere da det er en del af deres grundtræning og generel opdragelse.

Jeg bruger også både stemmekommandoer,mit kropssprog og tegn med pisken, da jeg på den måde har flere signaler for samme øvelse så det hjælper hestene til at forstå opgaven bedre.

Det vigtigste for mig i min træning er at mine heste er glade og gerne vil samarbejde med mig. Så jeg varierer min træning meget og laver forskellige øvelser med dem så det ikke bare bliver det samme, men så de bliver udfordret både fysisk og mentalt.

Praktisk info


Kurserne kan tilpasses efter arrangørens ønsker.

Temaerne kan være Jordarbejde, Ungheste træning, Frihedsdressur, Tricks, eller ridning uden udstyr.

Som arrangør samler du deltagere til kurset.

Deluxe pakken er inklusiv leje af lokaler, og der er mulighed for at låne hest.

Hvis du gerne vil deltage så udfyld kontakt formularen her under, så vender jeg tilbage til dig.   

  En fantastisk dag, med fællesskab og træning.

   

  Saml dine hesteglade venner og få en dag i fællesskab med Charmaine Berdino, hvor i sammen træner med hestene, og har en lærerig dag med fællesskab og hygge.

  Vil du selv arrangere et kursus hjemme hos dig?
  Så tøv ikke med at kontakte os.

   
  home_bar2_pic5ahome_bar2_pic5b

  På kurset gennemgår vi bla:

  • Brug af kropssprog og kommunikation mellem hest og menneske.

  • Problemstilling og løsning ved træningen af løsarbejde og tricks.

  • Motivation. Hvordan motiverer vi vores hest i træningen?

  Udfyld kontaktformularen
  så kontakter jeg dig.

   Hvilken pakke er du interesseret i?


   Standard PakkeExtended PakkeDeluxe Pakke


   • Karina Nørager Modeweg-Hansen
    Tak for en super event i dag. Jeg elsker din måde at træne dine heste på. Vi er kommet hjem mange oplevelser rigere.
    Karina Nørager Modeweg-Hansen
   • Cava Ejstrup
    "Særdeles kompetent underviser der udtrykker sig klart og tydeligt, ikke mister tålmodigheden og møder alle med et smil. Ikke sidste gang jeg har deltaget i et af Charmaine Berdinos kurser. Klart anbefalelsesværdigt."
    Cava Ejstrup
   • Finn Holmstrand
    "Charmaine omgang med heste og andre dyr er fantastisk. Det lyser ud af hende hvor meget hun elsker at arbejde med heste."
    Finn Holmstrand
   • Gitte Sabroe
    "Jeg er bare så begejstret for den måde Charmaine omgåes og træner sine skønne heste på. Og jeg får altid nye input til min egen træning med hjem."
    Gitte Sabroe
   HIC Event 2020