Privat undervisning


Når jeg er ude og undervise er det meget forskelligt hvad jeg underviser i. Nogle gange er det tricks som spanske skridt og neje. Andre gange er det basis træning fra jorden som jeg skal hjælpe med. Eller arbejdet med hesten helt frit. Hvordan kommer man igang og hvordan træner man det sikkert for både hest og rytter.?

Jeg underviser både begyndere og øvede. Når jeg træner mine heste bruger jeg positiv forstærkning i form af godbidder. Som med alt andet træning er det vigtigt at timingen er på plads så man opnår den ønskede effekt og undgår at få heste som har mulen i lommen på os hele tiden. Det er vigtigt at hestene ikke tigger og kun får godbidderne når vi syntes de har været ekstra dygtige. I min basis træning, altså ABC træningen bruger jeg kun godbidder ved indlæringen. Når hesten kan øvelserne får de ikke godbidder for det mere da det er en del af deres grundtræning og generel opdragelse.

home_bar2_pic5ahome_bar2_pic5b

Jeg bruger også både stemmekommandoer,mit kropssprog og tegn med pisken, da jeg på den måde har flere signaler for samme øvelse så det hjælper hestene til at forstå opgaven bedre.

Det vigtigste for mig i min træning er at mine heste er glade og gerne vil samarbejde med mig. Så jeg varierer min træning meget og laver forskellige øvelser med dem så det ikke bare bliver det samme, men så de bliver udfordret både fysisk og mentalt.

hvis du gerne vil lære mere om min undervisning, eller hvis du vil booke en undervisning eller show, så kan du nemt kontakte mig, og lave en aftale.


Praktisk info


Jeg køre ud til dig og underviser dig og dine heste, hjemme hos dig selv.

Du skal selv sørge for udstyr til træningen, og at hesten er opvarmet.

Der er også mulighed for at du kommer med hesten og træner hos mig, efter aftale.


Priser


350 kr. for en lektion af 30 min.

Prisen er exclusiv kørsel. (3,52 kr. / kilometeren)

Udfyld kontaktformularen
så kontakter jeg dig.

 • Karina Nørager Modeweg-Hansen
  Tak for en super event i dag. Jeg elsker din måde at træne dine heste på. Vi er kommet hjem mange oplevelser rigere.
  Karina Nørager Modeweg-Hansen
 • Cava Ejstrup
  "Særdeles kompetent underviser der udtrykker sig klart og tydeligt, ikke mister tålmodigheden og møder alle med et smil. Ikke sidste gang jeg har deltaget i et af Charmaine Berdinos kurser. Klart anbefalelsesværdigt."
  Cava Ejstrup
 • Finn Holmstrand
  "Charmaine omgang med heste og andre dyr er fantastisk. Det lyser ud af hende hvor meget hun elsker at arbejde med heste."
  Finn Holmstrand
 • Gitte Sabroe
  "Jeg er bare så begejstret for den måde Charmaine omgåes og træner sine skønne heste på. Og jeg får altid nye input til min egen træning med hjem."
  Gitte Sabroe
Buy now