Udstillere 2023

Ønsker du at være udstiller til Hesten I Centrum? Kontakt os på mail:

hestenicentrum@gmail.com

 Cafe

Vi sælger diverse mad og drikke i vores hyggelige madboder. Der vil være mulighed for at købe kaffe,the, kakao og kage, samt Sandwich, lette frokostretter og drikkevarer.

Castle Horsefeeds

Når det kommer til hestefoder, så er det indholdet og kvaliteten af råvaren, der afgør, hvor meget din hest kan udnytte foderet. Det er her Castle Horse Feeds skiller sig ud. Vi fylder alle sække med de bedste kvalitets-råvarer.

Grunden hertil er simpel ! Vi gør det, fordi vi insisterer på det bedste. Vi prøver selv at leve godt og sundt – det samme ønsker vi for vores heste. Vores heste er Castle-heste.Vi udvælger kun de bedste råvarer, produceret lokalt såvidt det er muligt, for at sikre den bedste kvalitet på vores basis-råvarer. 

Klassisk Dressur

Hos klassisk Dressur finder du alt det bedste rideudstyr fra Spanien og Portugal. Kvalitetsudstyr til både hest og rytter.

Ll. Hellebæk Sadelmageri

Vi er en enkelmandsvirksomhed startet i 1997, ejet af Kit Olsen 

Jeg startede i Slangerup med Hestenes Magasin, valgte efter ca 17 år med butik & sadelmageri at gå all in på Sadelmageriet. Det var en god beslutning, og idag elsker jeg mit job :-)

Skiftede derfor i 2014 navn til LilleHellebæk Sadelmageri, hvilket også er navnet på vores mindre landejendom hvor vi har til huse.

Idag kører jeg daglig ud til kunder, og higer efter med mine mange års erfaring at give den bedste service ved salg af sadler samt sadeltilpasning.

DRF Distance Mentorer

 

 Kom og tag en snak med nogle af Dansk Ride Forbunds Distance Mentorer og lær mere om Distance Ridning.

Charmaine Berdino

Her kan du købe trænings dvd, håndlavede rebgrimer, show underlag mm. 

Høyer Skilte & Design

Få bl.a. designet dit eget personlige skilt til boksdøren med din hests navn